11 Август, 2020 19:16 1 745 0

Манчестър Юнайтед със запитване към Барселона за Дембеле

  • дембеле-
  • заместник-
  • санчо-
  • борусия дортмунд-
  • барселона-
  • манчестър юнайтед-
  • трансфер

"Червените дяволи" ще се опитат да вземат играча на каталунците, ако не успеят с Джейдън Санчо

Манчестър Юнайтед със запитване към Барселона за Дембеле - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед не се е отказал от Джейдън Санчо, въпреки изказванията от страна на Борусия (Дортмунд), че играчът няма да бъде продаден това лято. Ръководството на "червените дяволи" обаче търси алтернативи на английския талант и се е насочило към Усман Дембеле от Барселона.

Причина за неосъществения трансфер на Санчо на "Олд Трафорд" е разминаване в цената му. Борусия иска 120 милиона евро, а от Юнайтед смятат, че това е неоснователно голяма сума, особено на фона на финансовото отражение на пандемията от коронавирус. Вчера играчът замина с отбора за Швейцария, където Дортмунд е на предсезонна подготовка.

Джейдън е трансферна цел номер 1 на Оле Гунар Солскяер. Норвежецът обаче се замисля на други варианти, които включват и Кингли Коман от Байерн и Дъглас Коща от Ювентус.

От Ман Юнайтед са отправили запитване към Барселона за Дембеле. Те са провели неофициален разговор с каталунците относно възможността да вземат французина. 23-годишното крило има договор за още две години и не е играл от ноември миналата година. През февруари той претърпя операция и наскоро поднови тренировки с отбора.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА