14 Август, 2020 17:20 1 927 1

Звездата ЛеБрон Джеймс с поредни пропуски в рамките на няколко секунди (ВИДЕО)

  • леброн джеймс-
  • баскетбол-
  • нба-
  • лос анджелис лейкърс

Американецът първо пропусна лесно поднасяне към коша, след което получи подаване, но също не успя да довкара

Звездата ЛеБрон Джеймс с поредни пропуски в рамките на няколко секунди (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Лос Анджелис Лейкърс си гарантира първото място в Западната конференция на НБА преди старта на плейофите и на дали ще го боли много от загубата със 122:136 от Сакраменто Кингс.

По-интересното в дуела между двата тима са поредните пропуски на звездата ЛеБрон Джеймс в рамките на няколко секунди.

Американецът първо пропусна лесно поднасяне към коша, след което получи подаване, но също не успя да довкара оранжевата топка в коша на Кингс.

 


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ицо

    2 0 Отговор
    И този дърводелец тръгнал да се сравнява с Майкъл Джордан...! Колкото и да играе само за статистиката и да подобрява рекорди, дори не може да се доближи до уменията и красотата на играта която ни показваше Въздушния.