Last news in Fakti

17 Август, 2020 13:05 3 361 1

Ювентус се раздели с част от играчите, за да урегулира финансите

  • сами кедира-
  • гонсало игуаин-
  • ювентус-
  • футбол

Двама от тези футболисти са Сами Кедира и Гонсало Игуаин

Ювентус се раздели с част от играчите, за да урегулира финансите - 1

Италианският шампион Ювентус има желание да се раздели с част от играчите на тима, за да може да урегулира финансите в клуба. Двама от тези футболисти са Сами Кедира и Гонсало Игуаин, за които обаче се смята, че няма да си тръгнат така лесно.

Блейс Матуиди прекрати договора си предсрочно по взаимно съгласие, за да може да се присъедини към Интер Маями в МЛС. Президентът на "бикаконертие" Андреа Аниели обяви след отпадането от Шампионската лига, че планът е да се намали средната възраст на състава.

Огромните заплати също са проблем, така че играчи като Матуиди, Кедира и Игуаин са именно тези, които новият треньор Андреа Пирло възнамерява да продаде.

Според "Corriere dello Sport" обаче и Кедира, и Игуаин засега отказват да приемат предсрочно прекратяване на контрактите си по взаимно съгласие. Ако го направят, то ще бъде само със солиден бонус.

Аржентинецът печели по 7,5 милиона евро на сезон, докато Кедира взима 6 милиона евро годишно.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    2 1 Отговор
    Президентът на "бикаконертие" ПИШЕ СЕ бианконерите.