Last news in Fakti

17 Август, 2020 18:08 2 352 2

Шарл Льоклер е имал доста ''забавно'' преживяване на Гран при на Испания

  • шарл льоклер-
  • ферари-
  • гран при на испания

Пилотът на Ферари е направил цели две обиколки с разхлабени колани по време на вчерашното Гран при на Испания

Шарл Льоклер е имал доста ''забавно'' преживяване на Гран при на Испания - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Пилотът на Ферари - Шарл Льоклер, е направил цели две обиколки с разхлабени колани по време на вчерашното Гран при на Испания. Това се е случило веднага след завъртането на монегаска в 36-та обиколка, което е било причинено от внезапното спиране на неговия мотор и последвалото заключване на задните гуми. Тогава самият той е откопчал предпазните колани, но от бокса са му наредили да продължи, след като е успял да рестартира колата.

Само две обиколки по-късно Льоклер се прибра в бокса, за да му бъдат затегнати коланите, но след голямото забавяне от отбора са решили да оттеглят колата от състезанието заради натрупана голямата загуба около инцидента.

„За жалост имахме проблем около средата на състезанието. Внезапно моят екран и двигателят ми се изключиха, което доведе и до блокирането на задните ми колела. Все още не знаем каква е причината за това и вече разследваме. Колата все пак стартира отново, но тогава вече си бях разкопчал коланите и трябваше да се прибера в бокса. Въпреки че тази година е по-трудна от предната, ние сме мотивирани да запишем най-добрите възможни резултати за отбора и ще продължим да работим за това“, заяви Льоклер след края на вчерашното състезание.

Вчерашното отпадане бе второ от началото на сезона за Льоклер, който също не завърши и Гран при на Щирия, когато се удари със своя съотборник Себастиан Фетел на старта.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Любо

    2 1 Отговор
    Много раздруса болида когато излезе от пистата една две обиколки преди инцидента!!!
  • 2 майтапи

    5 1 Отговор
    Всички тези проблеми говорят за качеството на "Ферари"! А позицията на Фетел в класирането е още по-красноречива!