Last news in Fakti

19 Август, 2020 11:01 1 577 1

Мбапе: След контузията цяла нощ плаках, сега предпочитам Лион на финала

  • килиан мбапе-
  • псж-
  • футбол-
  • шампионска лига-
  • олимпик лион-
  • байерн мюнхен

И срещу Байерн ще е интересно, но евентуален финал с Лион ще има много особен привкус

Мбапе: След контузията цяла нощ плаках, сега предпочитам Лион на финала - 1
Снимка: БГНЕС

Само един мач дели Килиан Мбапе от спечелването на най-престижния клубен трофей - Шампионската лига. Снощи ПСЖ победи с 3:0 РБ Лайпциг и се класира за финала, а младокът призна, че предпочита за съперник Лион пред Байерн Мюнхен.

"След контузията в мача срещу Сент Етиен ми се струваше, че съм мъртъв. Цяла нощ плаках. Беше ми тъжно, но не исках да го показвам пред другите", призна Мбапе. 

"Ще дам всичко от себе си в неделя, искам да спечеля Шампионската лига. Разбира се, че предпочитам Лион на финала, френски клуб е все пак. Ако ние не ценим Лига 1, кой друг ще я цени? И срещу Байерн ще е интересно, но евентуален финал с Лион ще има много особен привкус", допълни Мбапе.

"В момента ПСЖ е отбор, в който всеки се раздавам на максимума на възможностите си. По-лесно се играе с някого, който ти пасва и като футболист, и като човек. Със сигурност това е важно предимство", сподели нападателят.

"С Неймар имаме общи черти, весело ни е, но в същото време осъзнаваме, че не трябва да се фокусираме само върху себе си. Имаме нужда от съотборниците си, за да побеждаваме", заяви Мбапе.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мале мале

    3 0 Отговор
    абе какви сте ревльовци къде останаха мъжете??? и си казва че го е страх от немската машина