Last news in Fakti

19 Август, 2020 11:51 3 953 4

Жената на Фабрегас обвини Барак Обама за смъртта на хиляди деца

  • даниела семан-
  • франсеск фабрегас-
  • футбол-
  • барак обама-
  • президент на сащ

Вашият съпруг е най-лошият президент в историята на Америка, написа Даниела Семан

Жената на Фабрегас обвини Барак Обама за смъртта на хиляди деца - 1
Снимка: Instagram

Съпругата на футболната звезда Франсеск Фабрегас и известен ливански модел - Даниела Семан изригна срещу Мишел Обама в социалните мрежи.

Бившата първа дама на САЩ подкрепи конкурента на настоящия президент Доналд Тръмп - Джо Байдън в реч преди дни и каза, че е нужна промяна в името на бъдещето на децата.

Определената за една от най-красивите жени в света Семан реагира гневно на последното и обвини президента Барак Обама и САЩ във финансиране на терористи и избиването на хиляди деца.

"Вашият съпруг е най-лошият президент в историята на Америка. Той финансира терористи в продължение на години и е отговорен за смъртта на хиляди деца в Сирия, Ирак, Йемен, а сега и в Ливан. Я се скрий, Мишел, стига лицемерие!", написа Семан към публикация с речта на г-жа Обама.

Темата с терористичния атентат в Бейрут на 4 август е особено чувствителна за красивата ливанка, която показа солидарността си с близките на жертвите по всевъзможен начин в социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 16 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДОКО

    21 0 Отговор
    ВЕЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА ДОНАЛД ТРЪМП..
  • 2 Бачо Киро

    21 0 Отговор
    Е па тъй си е. Обонго метна повече бомби от останалите президенти... Затова като дават нобелова награда за мир се прави като заминава, не преди да встъпи в длъжност, а после да искат да му я вземат 🤣🤣🤣🤣
  • 3 Рошко

    16 0 Отговор
    Ами права е жената
  • 4 Наблюдател

    9 0 Отговор
    С две ръце и с "три" крака ще подкрепя Мелания за президент. Ако ще хвърля бомби-нека са нейните.