Last news in Fakti

20 Август, 2020 15:32 3 944 8

Шок за феновете! Мачът между Майк Тайсън и Рой Джоунс-младши е пред провал

  • майк тайсън-
  • рой джоунс-младши

Рой Джоунс-младши не е съгласен с промяната на датата за мача

Шок за феновете! Мачът между Майк Тайсън и Рой Джоунс-младши е пред провал - 1

Рой Джоунс-младши заплаши да се откаже от демонстративния мач срещу Майк Тайсън, след като двубоят беше отложен, съобщи boec.bg.

Двете легенди имат споразумение за 8-рундов сблъсък, който първоначално беше обявен за 12 септември, но беше преместен за 28 ноември по желание на един от основните спонсори и притежател на правата за платено излъчване Triller. Решението беше взето с оглед на възможността за новата дата да се продават и билети за фенове в залата, което нямаше да се случи през септември.

Джоунс обаче остана разочарован от промяната и заяви, че това може да му донесе сериозни финансови загуби.

“За мен това е въпрос по-скоро да го направим възможно най-скоро, защото съм концентриран и трябва да запазя това. А сега трябваше да отложа други неща, обърка ми календара. Това е най-големият проблем. Вече не съм боксьор на пълно работно време, имам други занимания, от които си изкарвам парите, и ако не мога да ги правя - трябва да бъда компенсиран за това, защото се променя цялата схема. Това е неприемливо”, обясни Рой Джоунс-младши.

51-годишният американец добави още, че адвокатите му вече са се заели със случая и той може да се откаже от участие в чаканото с огромен интерес шоу, ако не се стигне до решение.

“Опитваме се да намерим начин, адвокатите ми говорят с техните, търсят заедно по-добро решение на ситуацията така, че да бъда компенсиран. Ако не стигнат до решение, аз се отказвам. Защо да променям датата и да прецаквам цялата си година, след като вече сме се разбрали за 12 септември?”, запита той.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ядосан

    4 3 Отговор
    Абсолютно е прав! Да се контузи като селския хитрец Пульо и така ще има основание да не се играе мача без компенсации и глоби!
  • 2 Алфа Вълкът

    4 8 Отговор
    Тия не се биха на младини, че сега ли? И Тайсън едвам диша. Аз от самото начало не очаквах да има мач и не зная дали някой им се върза.

    Коментиран от #3, #4, #5, #8

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Бета Мишокът

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "Алфа Вълкът":

    Тези ако не са се били на младини...То бива да си пр..ст,ама трябва поне да не е безгранично.Ти като си се бил с клавиатурата та докъде стигна?
  • 5 нула лева

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Алфа Вълкът":

    просто замълчи
  • 6 Алфа Вълкът

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Big bulgarian boss":

    АМА СТЕ ОБЛИ, ОБЛИ КАТО РЕЧНИ КАМЪНИ! Рой Джоунс се е бил в почти всички категории! И е шампион и в ТЕЖКА, полутежка и средна категория. Може да има още титли в категориите ама нямам намерение да проверявам. Това не е първият път в който се говори за мач между двамата, такъв е можело да има още преди 25г някъде, ама Джоунс си надува цената. НАДЯВАМ СЕ, ЧЕ ЕДИН СЪЩ ЧОВЕК МИ Е ОТГОВОРИЛ 3 ПЪТИ! ЧЕ, ИНАЧЕ НЯМАМ ДУМИ ДА ОПИША КОЛКО СТЕ ОВЧИ!
  • 7 Мършиии

    1 0 Отговор
    В оригинала пишеше че адвокатът му говори с техните,пак си ги насосвате както ви падне
  • 8 Какво разбирате от бокс изобщо

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Алфа Вълкът":

    Какви младини какви 5 лв бе изобщо скрийте се някъде това са 2ма велики боксьори . Джуниер мл. Истинската му загуба е 54 мач ако не ме лъжи памета има 30 + и някойси мач беше дисклалификация дори 54 поред мач той губи като е претърпял катастрофа и не се е въстановил напълно но отива и се изправя да защити титлите си.