Last news in Fakti

22 Август, 2020 23:40 2 197 1

Ливърпул започна с победа в контролите

  • ливърпул-
  • щутгарт-
  • 3:0-
  • контрола-
  • австрия

''Мърсисайдци'' победиха отбора на Щутгарт с класическото 3:0

Ливърпул започна с победа в контролите - 1
Снимка: Liverpool FC

Отборът на Ливърпул стартира с победа в контролните си мачове преди старта на новия сезон във Висшата лига на Англия. Шампионът на Премиър лийг подчини с категоричното 3:0 германския Щутгарт в Австрия. Тон за успеха на англичаните даде Роберто Фирмино след четвърт час игра. В 40-ата Наби Кейта удвои резултата, а в 68-ата Риан Брюстър оформи крайния резултат.

Мениджърът на мърсисайдци смени целия си титулярен състав на почивката, като през второто полувреме за „червените” в игра влезе и новото попълнение Костас Цимикас. Гръкът се понрави с изявите си по левия фланг, след като действаше бързо и опитваше непрестанно да тормози отбраната на „швабите”.

Ливърпул има и втора контрола в предсезонния си лагер, като на 25-и август ще пътува до Залцбург, за да играе с местния Ред Бул.

На 29-и август ( събота) ''мърсисайдци'' вече ще са у дома, защото в съшия ден трябва да играят срещу Арсенал за ''Къмюнити Шийлд''.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ливърпулчо 2020 Шампион

    8 0 Отговор
    Започваме новия поход към титлата!
    Треперете отборченца!
    А също така Оставка веднага на ГРОБ!
    начело с Б.М.Б. !!!