Last news in Fakti

23 Август, 2020 20:05 3 351 15

Царско село шокира ''Левски'' на ''Герена'' (ВИДЕО)

  • ''левски''-
  • царско село-
  • 0:1-
  • efbet лига

''Царете'' победиха ''сините'' с минималното 1:0

Царско село шокира ''Левски'' на ''Герена'' (ВИДЕО) - 1
Снимка: levski.bg

Царско село записа втората си победа в efbet Лига след успех над ''Левски'' с 1:0 в мач от 3-ия кръг. Автор на победното попадение беше Божидар Васев, който се разписа в добавеното време на първата част. След този успех момчетата на Любо Пенев временно са начело в класирането с актив от 7 точки и без допуснат гол, а ''Левски'' е с една 1 точка след 3 кръга.

В началните минути ''Левски'' опита да създаде напрежение пред вратата на Пласид, но головите ситуации липсваха. В 12-ата минута Паулиньо излезе на голова позиция директно срещу Пласид, но не намери точен завършек на атаката. Малко по-късно и Здравко Димитров стреля, но нацели тялото на Родригес.

Царско село отвърна с пряк свободен удар на Галчев, който завърши с нарушение срещу Атанасов в 19-ата минута. Малко по-късно Христов опита мерника си, но Атанасов беше на място и изчисти топката.

В 33-ата минута на двубоя ''Левски'' получи правото да изпълни пряк свободен удар, зад топката застана Старокин, но не сполучи при изпълнението. Две минути по-късно Пласид съумя да предвиди атаката на ''Левски'' и изпревари Робърта, който получи отличен пас в наказателното поле, а топката излезе в аут.

В 42-ата звездата на ''Левски'' Найджъл Робърта получи контузия и трябваше да напусне терена, а на негово място се появи Мартин Петков.

Царско село откри резултата в добавеното време на първата част. В голмайстор се превърна Божидар Васев, който засече центриране на Ивайло Марков отляво и наказа Михайлов.

През втората част ''Левски'' опита да стигне до попадение, но след серия от корнери не сполучи да го стори в началните минути на второто полувреме. Царско село контраатакуваше опасно, но при една от изгодните ситуации в 73-ата минута топката не стигна до Брахими. ''Левски'' отвърна с точен удар към вратата на Пласид, но вратарят реагира и не позволи кълбото да влезе в мрежата му.

В 89-ата минута на двубоя гредата на два пъти спаси Пласид от попадение. Първо Даске нацели страничния стълб, а после на празна врата Атанасов също улучи гредата.

В края на двубоя Насиру пропусна да изравни като от изгодна позиция прати топката встрани от вратата.

ВИДЕО:

В следващия четвърти кръг - ''Левски'' гостува на Монтана, а Царско село е домакин на ЦСКА 1948.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Насо feat. Тити

    7 15 Отговор
    Черно тото.
  • 2 Ммм...да

    29 1 Отговор
    Така става, като играят павияни и некадърно чалгаджийче,мислещо се за вратар !

    Коментиран от #7

  • 3 Komapak

    18 1 Отговор
    Дали има накъде по надолу да изпадне това плачещ отборче(визирам Папазов)?!
  • 4 Гуцката

    16 2 Отговор
    Говядътъ, съ новите бистришки тигри! Кой ги хване, той шъ ги вози друскаво по калдъръма! Надявам се, че Царете са доставили хипертонична радост на Тулупио!!!
  • 5 Алфа Вълкът

    8 16 Отговор
    Всички ги бият само ЦСКА не може!

    Коментиран от #10

  • 6 Гуеду

    13 3 Отговор
    ТРАГИЧНА ИДИОТСКА МЪКА от 1914

    Коментиран от #12

  • 7 Мимч

    4 4 Отговор

    До коментар #2 от "Ммм...да":

    И аз съм по ядосан от тебе,за тази бледа и никаква игра,но каква е тук вината на вратаря невиждам,а се вижда ,че отпред няма кой да ритне една топка към вратата.Нима вратаря трябва да отиде и да вкара....
  • 8 Лумпен

    4 2 Отговор
    Не шокира, разцепи и нацепи!
  • 9 Кой68

    5 1 Отговор
    Агонията продължава....😪
  • 10 антрашпиц

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Алфа Вълкът":

    Ха,точно там ти е грешката-ловчанлии ще ги прегазят...
  • 11 Лесни

    4 0 Отговор
    Закриииииивайййй!Евро иди..и!"В" група ви чака с тиренце.А може и истинския ЛЕВСКИ Карлово да влезне в А група.
  • 12 Толкова по въпроса

    2 8 Отговор

    До коментар #6 от "Гуеду":

    Една маймуна колкото повече се качва нависоко по дървото , толкова повече се вижда , червеният и маймунски задник , с надпис - "Литекс"

    Коментиран от #13, #15

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 ЛОВЕЧЪ

    4 0 Отговор

    До коментар #12 от "Толкова по въпроса":

    Вечни абонати на ЛИТЕКС тихи ви искам, ако не лафчисъ да вади