Last news in Fakti

24 Август, 2020 13:42 1 803 1

Бивш страж на Левски: В българското първенство има доста слаби чужденци

  • милан миятович-
  • локо пловдив-
  • лига европа-
  • искра даниловград-
  • футбол-
  • левски

Това, че някой чужденец е там, не означава непременно, че той е топкласа

Бивш страж на Левски: В българското първенство има доста слаби чужденци - 1
Снимка: БГНЕС

Милан Миятович предупреди Искра Даниловград какво може да очаква в сблъсъка с Локо Пловдив в Лига Европа. Мачът в Подгорица е в четвъртък, от 21:00 часа.

Бившият страж на Левски изчетка състава на Бруно Акрапович за агресивния футбол, който изповядва. Черногорският страж също така не пропусна да отбележи, че независимо от високия брой чужденци в България, реалната класа на първенството у нас не винаги се вдига от този факт. 

"Помня Локомотив от престоя си в Левски като много силен и здрав отбор. А относно факта, че залага на доста чужденци, това не трябва да плаши Искра.

"България е в Европейския съюз и може да си позволи неограничен брой състезатели от общността. И това, че някой чужденец е там, не означава непременно, че той е топкласа. Има и доста слаби чужденци в местния шампионат".

"Локомотив залага основно на футболисти, свързани с бивша Югославия. Такъв е и треньорът. Играят с нестандартна схема - 3-4-1-2, нестандартни са и като отбор", споделя Миятович пред vijesti.me.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Забележете

    0 0 Отговор
    Това го е казал не испанец, не англичанин, даже не и сърбин, ами черногорец