Last news in Fakti

13 Октомври, 2012 22:14 698 0

Италианският Палермо се продава за 100 млн. евро

  • палермо-
  • маурицио джампарини-
  • продава
Италианският Палермо се продава за 100 млн. евро - 1
Снимка: Джампарини, ЕПА/БГНЕС

Президентът на Палермо Маурицио Дзампарини обяви, че е готов да продаде клуба, ако някой му предложи 100 млн. евро. Той дори сподели, че вече преговаря с потенциален купувач. Преди бях много богат, но вложих пари в различни проекти и сега банковите ми сметки са почти празни. Продължавам да водя преговори за продажбата на акциите на Палермо с арабски бизнесмени. Ако ми предложат 100 млн. евро, сделката е сигурна", каза Дзампарини.

Дзампарини придоби контролния пакет акции на сицилианския клуб през 2002 година. По собствените му думи той е вложил 90 млн. евро в Палермо.

Генералният директор на клуба Пиетро Ло Монако обаче се разграничи от казаното от Дзампарини. "Опитваме се да намерим нови инвеститори, но не и да продаваме. Имаме ясна идея за бъдещето на Палермо. Колкото до интервюто на Дзампарини, това е поредното доказателство, че той обича да флиртува с медиите и да е в центъра на вниманието", каза Ло Монако.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА