Last news in Fakti

25 Август, 2020 13:24 4 376 4

Коутиньо щастлив - става титуляр в Барса, Суарес обиден!

  • филипе коутиньо-
  • барселона-
  • роналд куман-
  • футбол-
  • луис суарес

Дори се обсъжда договорът на нападатея да бъде прекратен

Коутиньо щастлив - става титуляр в Барса, Суарес обиден! - 1
Снимка: БГНЕС

Филипе Коутиньо не само, че ще остане в Барселона, но ще бъде титуляр при новия треньор на каталунците Роналд Куман. Бразилецът е говорил с нидерландеца, който му е казал, че го иска на всяка цена в тима. Куман ще използва Коутиньо в центъра на терена, а не по крилото. Очаква се той да си партнира с Френки де Йонг и новото попълнение Миралем Пянич. 

В същото време Луис Суарес е обиден, че го гонят от Барса. Дори се обсъжда договорът му да бъде прекратен. Куман е провел разговор се него по телефона, който е продължил по-малко от минута. 


Поставете оценка:
Оценка 5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФЪН

    7 6 Отговор
    хаха книбала е скандалджия и симулант, време му е да си ходи на село ....
  • 2 Дългият

    10 2 Отговор
    Даде много за Барса,но идва време когато годинките натежават...Така стана и с Дани Алвеш..и той се обиди...Идва младото поколение и няма как..време е да си тръгнеш...
  • 3 Интересно

    9 0 Отговор
    как ще се напаснат с Меси (ако остане). Суарез беше предпочитания партньор на Меси, а Коутиньо загуби някоя друга година заради нежеланието на Меси да играе с него, същото и с Гризман. Меси е велик футболист, но започна да се опитва да "коли е беси" в Барса.
  • 4 ПЕНКО

    1 1 Отговор
    КУМАН Е ПРОДУКТ НА НАЙ-ВЕЛИКИЯ ТРЕНЬОР "ЖЕЛЕЗНИЯ Г.Х." !!! ПРИ НЕГО НЯМАШЕ ЕМОЦИИ -САМО РЕПРЕСИЯ И ТОРМОЗ И ЖЕЛЕЗНА ДИСЦИПЛИНА !!! ТАКА ЧЕ ЗА СУАРЕС НЯМА МЯСТО В БАРЦЕЛОНА , НО ЩЕ ГО ЛАПНАТ -ГУБЕЩИТЕ : "М.Ю." ; "М-О"; "Ю-С"; ". .ШАКИР"; ...ДРУГИТЕ ВИЕ ГИ ОПРЕДЕЛЕТЕ !!!!!!!!!!