Last news in Fakti

28 Август, 2020 16:27 3 076 1

Майкъл Джордан спасил НБА

  • майкъл джордан-
  • нба-
  • баскетбол

"Въздушния", който е собственик на Шарлът Хорнетс и е единственият чернокож притежател на клуб от НБА, е осигурил връзката между баскетболистите и собствениците

Майкъл Джордан спасил НБА - 1
Снимка: БГНЕС

Тягостната ситуация в НБА през последните дни предизвика куп реакции от почти всеки замесен в баскетбола отвъд океана. Историческото решение на Милуоки Бъкс да бойкотира мач №5 от плейофната серия с Орландо отвори кутията на Пандора и довършването на сезона бе под голяма въпросителна, но само до намесата на може би най-влиятелната личност в Лигата - Майкъл Джордан.

"Въздушния", който е собственик на Шарлът Хорнетс и е единственият чернокож притежател на клуб от НБА, е осигурил връзката между баскетболистите и собствениците. Ем Джей е потърсил президента на Асоциацията на играчите Крис Пол и колегата му Ръсел Уестбрук, за да им окаже съдействие по въпросите със социалната справедливост.

Легендата на Чикаго Булс е присъствал на срещата между собствениците вчера, като е заявил, че в момента изслушването е по-добро от говоренето. Както е известно, играчите решиха да продължат сезона, като Лигата цели да поднови плейофите през уикенда.

“Майкъл е идеалният човек за тази роля. Той беше играч от най-висока класа, спечели много титли и в момента е собственик на отбор с малък маркет. Доверието към него както от играчите, така и от останалите собственици, е огромно”, споделя официално лице в НБА.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МАЙКЪЛ ПРЕЗИДЕНТ

    7 0 Отговор
    Достоен и много голям ЧОВЕК