Last news in Fakti

30 Август, 2020 14:41 3 653 1

Президентът на Аржентина: Ако Меси не приключи кариерата си в Барселона, трябва да го направи в...

  • лионел меси-
  • аржентина-
  • барселона-
  • футбол-
  • алберто фернандес-
  • нюелс олд бойс

Вие сте в сърцата на всички нас, но рискуваме никога да не ви видим да играете на наша земя

Президентът на Аржентина: Ако Меси не приключи кариерата си в Барселона, трябва да го направи в... - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Аржентина Алберто Фернандес призова капитана на Барселона Лионел Меси да премине в Нюелс Олд Бойс.

"Вие сте в сърцата на всички нас, но рискуваме никога да не ви видим да играете на наша земя", цитира думите на президента вестник "Марка".

"Доставете ни удоволствие и завършете кариерата си в Нюелс Олд Бойс. Ако Меси не приключи кариерата си в Барселона, той трябва да го направи в Нюелс Олд Бойс", добави държавният глава.

Според медиите Меси ще продължи кариерата си в Манчестър Сити. Той вече е уведомил Барселона, че иска да напусне клуба. 33-годишният аржентинец играе за Барселона от 2003 година. Нападателят е ставал шампион на Испания десет пъти и четири пъти е печелил Шампионската лига. По време на престоя в каталунския клуб Меси получава и шест пъти "Златната топка".


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пената от Мировяне

    7 0 Отговор
    Ама там нема парииииии