Last news in Fakti

30 Август, 2020 17:28 2 431 0

Тотнъм представи нов футболист, той "изтри" Арсенал от Twitter

  • тотнъм-
  • мат дохърти-
  • футбол-
  • висша лига-
  • уулвърхемптън

Горд съм да се присъединя към толкова голям клуб

Тотнъм представи нов футболист, той "изтри" Арсенал от Twitter - 1

Тотнъм оформи сделката с бранителя на Уулвърхемптън Мат Дохърти. Националът на Ирландия парафира за четири години с „шпорите” и така Жозе Моуриньо реши проблемите си на десния бек, за който бе считан за тревожен. Според медиите на Албиона столичани ще заплатят 15 милиона британски лири на "вълците" по трансфера на футболиста.

28-годишният Дохърти записа 50 мача за Уулвс през миналия сезон и се утвърди като силен краен бранител, който спокойно се впуска в нападения. Това му донесе седем гола във всички надпревари. На "Тотнъм Стейдиъм" Дохърти ще играе с №2 на гърба си.

„Горд съм да се присъединя към толкова голям клуб. Това е най-хубавият стадион в света, с най-добрите тренировъчни игрища, които съм виждал”, бяха първите думи на играча пред телевизията на Тотнъм.

„Първият мач за сезона е на две седмици и нямам търпение да започне кампанията. Мога да играя в тройка бранители, халфбек, в средата. Мога да играя в схема с четирима защитници, така че няма да имам проблем със схемата. Ще дам всичко за отбора”.

Особено интересно бе интродукцията на Тотнъм, когато стана ясно, че Дохърти вече е играч на отбора. Щом се появиха спекулациите за негов трансфер, веднага наблюдателни потребители намериха публикация на играча в Twitter, с която той се „обяснява в любов” на големия враг на Тотнъм – Арсенал. Е, при представянето Дохърти изтри „туита”, с което подпечата бъдещите си планове.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА