Last news in Fakti

31 Август, 2020 13:59 2 726 1

Ливърпул е на път да прецака преговорите за Тиаго Алкантара

  • алкантара-
  • байерн мюнхен-
  • ливърпул-
  • преговори-
  • цена-
  • оферта

Байерн Мюнхен иска по-висока цена за халфа, а "мърсисайдци" не са склонни да увеличат офертата си

Ливърпул е на път да прецака преговорите за Тиаго Алкантара - 1
Снимка: БГНЕС

Нежеланието на Ливърпул да увеличи офертата си за Тиаго Алкантара бави сделката с Байерн (Мюнхен). Италианският журналист Николо Скира потвърждава информациите, че германците искат 30 млн. евро, но от “Анфийлд” не са склонни да извадят повече от 20 млн. Иначе самият халф отдавна се е разбрал за личните си условия за 4-годишен контракт. Той вече е в последната година от контракта си с мюнхенци и това е козът на Юрген Клоп.

Вчера стана ясно, че и Манчестър Юнайтед може да се възползва от това протакане. Бившият наставник на Тиаго Джосеп Гуардиола също проявява интерес, но приоритет на Манчестър Сити засега е привличането на Лионел Меси.

Иначе в Байерн обмислят да заменят Алкантара с Марсело Брозович от Интер.
 


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цочев

    1 6 Отговор
    Клопан пак почва старите истжрии преди да стане шампион. Отборът след пандемията не играе нищо. Всички са във слаба форма. Клопан не взема никой освен деца . Нали той командваше. При толкова приходи няма пари. Американецът ако не воже да е спонсор да отстъпва мастото на друг. Колко финали загуби Клопан. Гледа като пребозал. Нито тактика сменя нито играчи. Чембъра и Матип и те чупливи като Стъридж. За какво са му. Този щеше са вземе онзи, накрая нищо.