Last news in Fakti

4 Септември, 2020 10:45 2 885 2

Алексис Санчес: Исках да се махна от Юнайтед още след първата ми тренировка

  • алексис санчес-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол

Веднага щом се прибрах, попитах мениджъра си дали може да развалим договора и да се върна в Арсена

Алексис Санчес: Исках да се махна от Юнайтед още след първата ми тренировка  - 1
Снимка: БГНЕС

Футболистът на Интер - Алексис Санчес, се сети за престоя му в Манчестър Юнайтед и разкри, че не е бил особено щастлив на "Олд Трафорд". Нападателят се озова при "червените дяволи" през януари 2018 година, след като се раздели с Арсенал.

"Осъзнах много неща още след първата ми тренировка. Веднага щом се прибрах, попитах мениджъра си дали може да развалим договора и да се върна в Арсенал. Нещо не ми пасна, но вече бях подписал", призна Санчес.

"Месеците минаваха, а аз продължавах да се чувствам по същия начин. Не бяхме единен отбор. Журналистите говореха каквото си поискат. Бивши играчи също коментираха, а нямаха никаква идея какво се случва вътре в клуба. Това обижда. Просто не бяхме едно семейство в съблекалнята и това си личеше на терена. Ако някой трябваше да бъде обвинен, това бях аз", допълни чилиецът.

"Винаги се самокритикувам и се старая да играя по-добре, но дори когато влизах за няколко минути, виновният пак бях аз."

Изглежда Санчес най-накрая намери футболното щастие, след като върна добрата си форма в Интер и подписа постоянен договор с "нерадзурите".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахахаха

    2 4 Отговор
    Този смешник няма право да се обажда или оплаква, търкаше пейката и играеше изключително зле толкова месеци, а вземаше най-високата заплата в клуба...

    Коментиран от #2

  • 2 Никос

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хахахаха":

    Четеш ли?