Last news in Fakti

4 Септември, 2020 13:37 9 981 0

Най-скъпото попълнение в историята на Барса съкрати ваканцията си, за да се хареса на Куман

  • филипе коутиньо-
  • барселона-
  • роналд куман-
  • футбол

Въпреки че имаше позволение да си почива до 8 септември, бразилецът реши да стартира по-рано

Най-скъпото попълнение в историята на Барса съкрати ваканцията си, за да се хареса на Куман - 1
Снимка: БГНЕС

Най-скъпото попълнение в историята на Барселона – Филипе Коутиньо, днес се присъедини към предсезонната подготовка на отбора, предадоха от „Камп Ноу“. Въпреки че имаше позволение да си почива до 8 септември, бразилецът реши да стартира по-рано, за да има повече време да се докаже в очите на новия треньор Роналд Куман.

Коу изпрати успешен сезон в Байерн (Мюнхен), където успя да спечели всичко, макар че в големи периоди от сезона не беше титуляр. Той се завръща в Барса, след като мюнхенският клуб не пожела да активира откупната клауза от 120 милиона евро. Новият наставник на „блаугранас“ е сигурен, че Коу разполага с качествата да играе в Барселона и смята, че той и Лионел Меси не са идентични футболисти – бразилецът атакува отляво навътре към средата, докато Лео го прави отдясно към средата.

Куман иска да постави Коу там, където е силната му позиция – да играе по-атакуващо, а не да бъде връщан в средата на терена. Нидерланският специалист вярва, че Филипе е най-силен в последната третина на терена и затова няма да му възлага роля, сходна на тази на Андрес Иниеста, твърди Diario Sport. Сега, след Шампионска лига зад гърба си, Коутиньо се чувства по-уверен и решен да триумфира на „Камп Ноу“, стига ръководството да не реши друго.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 19 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА