Last news in Fakti

4 Септември, 2020 14:12 1 514 0

Звездата на Уeлс Гарет Бейл излиза срещу България, потвърди Райън Гигс

  • гарет бейл-
  • футбол-
  • национален отбор-
  • лига на нациите

Той е играчът, който е имал най-малко тренировки

Звездата на Уeлс Гарет Бейл излиза срещу България, потвърди Райън Гигс - 1
Снимка: БГНЕС


Звездата на Уeлс Гарет Бейл ще бъде на линия за домакинския мач с България, каза селекционерът на “драконите” Райън Гигс. Двубоят ще се проведе на 6 септември в Кардиф, като е част от турнира Лига на нациите. Вчера в срещата между Финландия и Уелс, спечелена от гостите с 1:0, Бейл беше изваден едва след 45 минути игра, като дори тръгнаха слухове, че се е контузил.

“Гарет е добре, с него няма проблем. Беше част от плана той да играе само 45 минути или максимум час. Смених го, за да е свеж за мача в неделя”, обясни Гигс.

“Той е играчът, който е имал най-малко тренировки. Затова знаехме, че ще му е трудно”, допълни селекционерът.

Отсъствието на играчи, като Аарън Рамзи и Джо Алън принуди специалиста отново да използва по-млади футболисти. Откакто пое националния тим през 2018 година, Гигс е дал дебютен шанс на 18 играча.

“Беше трудно, защото не много от възпитаниците ми са записали минути в толкова ранна фаза на сезона - оплака се легендата на Манчестър Юнайтед. - Доволен съм, че показахме концентрация и желание за победа. И това въпреки че противниците ни бяха играли повече мачове и бяха в по-добра игрова форма”.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА