Last news in Fakti

5 Септември, 2020 09:36 1 473 2

Загорчич отрече, че ще става треньор на Левски

  • левски-
  • славия-
  • загорчич-
  • отричане-
  • треньор

Бившият треньор на Славия заяви, че няма да поема "сините"

Загорчич отрече, че ще става треньор на Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият треньор на Славия Златомир Загорчич категорично отрече появилата се информация, че до дни може да поеме столичния гранд Левски.

Сърбинът с български паспорт неочаквано си тръгна от "Овча купел". Това се случи след загубата с 0:1 от ЦСКА. Славия стартира лошо настоящия сезон и в момента е на предпоследно място в efbet Лига.

"Белите" също така отпаднаха още в първия кръг на квалификациите в Лига Европа след загуба с 1:2 от албанския Кукеси.

"Аз да ставам треньор на Левски? Няма такова нещо, категоричен съм", заяви Загорчич пред "Тема Спорт". Той все още е в България, тъй като урежда документално раздялата си със Славия, като се очаква това да стане до няколко дни. Основният акционер в Левски Наско Сираков също бе категоричен в четвъртък, че в момента не се търси нов треньор, а настоящия Георги Тодоров има пълното му доверие.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Здравей Иво

    4 0 Отговор
    Защо не пишете нищо за обиколката на Франция? Все пак е най-големият колоездачен форум в света!

    Коментиран от #2

  • 2 Сандо

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Здравей Иво":

    И не само колоездачен.Но предпочитат да ни занимават с махленски новини от бг футбола или жълтини.А колоезденето е изключително тежък спорт за истински мъже,а не за ритнитопковци.