Last news in Fakti

9 Септември, 2020 14:59 1 764 2

Видал приключи с Барса и подписва с Интер до часове

  • артуро видал-
  • барселона-
  • интер-
  • футбол

Артуро Видал е договорил личните си условия с клуба от Милано

Видал приключи с Барса и подписва с Интер до часове - 1
Снимка: БГНЕС

Медиите в Италия информираха, че Артуро Видал е постигнал договорка с ръководството на Барселона за прекратяване на договора му късно снощи. По този начин чилиецът се очаква да пристигне до няколко часа в Милано, след което да премине медицински тестове и да подпише контракт с Интер.

Халфът е провел разговор с новия треньор на каталунците Роналд Куман и му е обяснил, че си търси нов отбор. Нидерландецът е дал съгласието си и ръководството на „блаугранас“ е прекратило договора на Видал година по-рано от изтичането му. С това решение няма да влязат пари в клубната каса, но според Mediaset, чилиецът се е отказал от заплатата си за цялата година, за да задвижи ситуацията.

Артуро Видал е договорил личните си условия с Интер и ще подпише двугодишен договор, с възможност за удължаване с още една година, който ще му осигурява по шест милиона евро на сезон плюс бонусите.

Очаква се той да пристигне до часове в Милано или най-късно утре, за да подпише договора си. По този начин Видал отново ще се събере с бившия си треньор в Ювентус – Антонио Конте


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 миш

    1 0 Отговор
    Е,ЗА КОГА ?На Интер му трябва футболисти но да са поне 36-37 години,че този е още голобрад.
  • 2 бомбата

    1 0 Отговор
    Индианецът щял да ходи в "Интер". И от к ъФ зор?