Last news in Fakti

12 Септември, 2020 10:15 2 313 2

Основен играч на ЦСКА иска да напусне клуба?

  • греъм кери-
  • цска-
  • раздяла

Греъм Кери иска да е по-близо до семейството си, което се прибра на Острова заради пандемията от коронавирус

Основен играч на ЦСКА иска да напусне клуба? - 1
Греъм Кери, снимка: БГНЕС

Звездата на ЦСКА Греъм Кери е изразил желание да напусне клуба. Той иска да е по-близо до семейството си, което се прибра на Острова заради пандемията от коронавирус, пише Гонг.

Кери има уговорка с ръководството на „червените“, че ще остане в отбора поне докато продължава участието на тима в Европа. Интерес към 31-годишния футболист има от страна на шотландския Дънди Юнайтед и английските Ковънтри, Болтън, Плимут и Ковънтри.

23-годишният Йоргос Мантатис е гласен за заместник на Кери на „Армията“. Роденият в София футболист е собственост на Олимпиакос, но не попада в плановете на гръцкия гранд, който иска да го преотстъпи.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Батко пич

    1 0 Отговор
    Ковънтри, Болтън и Ковънтри?
    А Ковънтри?

    Коментиран от #2

  • 2 Ковънтри и

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Батко пич":

    Болтън са с малки шансове, но виж Ковънтри ще успеят!