Last news in Fakti

12 Септември, 2020 10:34 1 774 2

Феновете на Барселона погнаха президента на клуба на улицата

  • барселона-
  • фенове-
  • хосеп мария бартомеу-
  • протест-
  • национален празник на каталуня

Запалянковците са бесни от слабите резултати на отбора в последно време, но и не само

Феновете на Барселона погнаха президента на клуба на улицата - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Президентът на Барселона - Хосеп Мария Бартомеy, бе подложен на жестоки обиди от страна на феновете на клуба по време на честванията по случай националния празник на Каталуня.

"Оставка", "Вън" и "Ще ни направиш ли тази услуга?", бяха част от скандиранията по негов адрес. Запалянковците са бесни от слабите резултати на отбора в последно време, а ненавистта им прерасна в тотална нетърпимост, след като Лео Меси поиска да напусне клуба с мотива, че управлението на Бартомеу е пълен провал.

В момента се събират подписи за евентуално гласуване на вот на недоверие на Бартомеу и екипа му, което може да доведе до предсрочни избори на "Камп Ноу". Редовните такива са на 20 и 21 март следващата година.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    3 0 Отговор
    Оставка! ТИКВО!
  • 2 Последния Софиянец

    6 0 Отговор
    Сачева снощи бягаше по бързо.Мина половината Евлоги Георгиев докато я догоним.Около нея сто ченгета,а ние двайсет мирни хора и се плаши.Всичките са мишки.