Last news in Fakti

18 Септември, 2020 13:36 1 958 2

Спряха компания за секс играчки да спонсорира футболен клуб

  • фк емен-
  • нидерландия-
  • ередивизи-
  • спонсор-
  • компания за секс играчки

Нидерландският ФК Емен се размина с финансова инжекция

Спряха компания за секс играчки да спонсорира футболен клуб - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Елитният нидерландски клуб ФК Емен не получи разрешение да привлече спонсор, от който щеше да получава по повече от половин милион евро на сезон.

Тимът от североизточната част на страната се беше разбрал с компанията “EasyToys” нейното лого и име да стоят на фланелките на играчите. От Нидерландската футболна федерация обаче не разрешиха това, защото въпросната фирма произвежда секс играчки. От централата се обясниха, че това било “уронващо морала'' и проява на лош вкус от страна на ръководството на ФК Емен”.

Отборът завърши на 12-о място през миналия сезон, който беше прекратен след избухването на пандемията от коронавирус.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Писна ми

    3 0 Отговор
    до кога секса ще се класифицира като нещо неморално и уронващо престижа , след като това е една от най-съшествената част от човешкия живот , до кога си мислите, че ще играете срещу природните закони , до кога трезвомислещите ще се подчиняват на гаврата със репродуктивните функции на човешкото същество ??? какво лошо има в това да изпиташ насладата и удоволствието от секса ??? какъв им е проблема на тия смахнати невежи ??? кое му е скандалното на това да правиш секс ???
  • 2 First

    1 0 Отговор
    Ще ми е интересно ако в България компанията "Sexsweel" предложи на български отбор половин милион евро за надпис върху екипите-какво ще каже българският съд.