Last news in Fakti

22 Септември, 2020 14:32 1 409 0

Манчестър Сити с юноши за Купата на Лигата

  • пеп гуардиола-
  • манчестър сити-
  • футбол-
  • купа на лигата

Пеп Гуардиола обясни, че в настоящата ситуация не разполага с достатъчно футболисти от представителния отбор, които могат да участват едновременно в две състезания

Манчестър Сити с юноши за Купата на Лигата - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Сити ще започне защитата на Купата на Лигата на Англия предимно с юноши. В четвъртък "гражданите" приемат втородивизионния Борнемут.

Мениджърът Пеп Гуардиола обясни, че в настоящата ситуация не разполага с достатъчно футболисти от представителния отбор, които могат да участват едновременно в две състезания.

"Срещу Борнемут ще играят основно играчи от Академията, защото трябва да запазим сили за срещите от Висшата лига. Нямахме достатъчно време за подготовка, а и седем играчи не са на разположение по различни причини. Спечелихме Купата на Лигата в предишните три сезона и искаме да продължим успешното си участие в турнира, но в настоящия момент нямаме необходимия брой футболисти, които да могат да играят през три дни", обясни Гуардиола.

Илкай Гюндоган не е на разположение заради инфекция с Ковид-19, а Серхио Агуеро, Аймерик Лапорт, Бернардо Силва, Жоао Кансело, Олександър Зинченко и Ерик Гарсия лекуват контузии, пише Гонг.бг.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА