Last news in Fakti

22 Септември, 2020 18:29 1 695 0

Отмениха мач на Тотнъм заради COVID-19

  • тотнъм-
  • футбол-
  • лейтън ориент-
  • коронавирус

Ориент трябваше да приема елитния тим във вторник вечер, но срещата на „Брейър Груп Стейдиъм” е отложена

Отмениха мач на Тотнъм заради COVID-19 - 1

Mачът от третия кръг от Купата на Лигата на Тотнъм Хотспър с Лейтън Ориент е отложен заради играч с позитивен тест за коронавирус от четвъртодивизионния клуб. Ориент трябваше да приема елитния тим във вторник вечер, но срещата на „Брейър Груп Стейдиъм” е отложена, след като Лейтън затвори стадиона си и тренировъчните игрища до бъдещо продължение на събитията.

Тестовете, платени именно от Тотнъм, установиха заразен играч от Лейтън след равенството 2:2 срещу Мансфийлд Таун в събота.

Клубовете от АФЛ вече не са длъжни да провеждат тестове на своите играчи и щабове всяка седмица, както е такъв случая във Висшата лига. Както Плимут Аргайл, който бе бит от Ориент в последния кръг за Купата миналата седмица, така и Мансфийлд излязоха с изявления, че ще предприемат нови тестове като превантивна мярка.

Имайки предвид натоварения график на Тотнъм, с мач в Лига Европа в Македония в четвъртък, а и още един другата седмица, то ще е много сложно да се намери място за преиграване на този мач. Именно затова се обсъжда и вариантът „шпорите” да продължат административно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА