29 Септември, 2020 14:52 6 562 9

Жена ще спасява роден клуб, стана собственик за 1 лев!

  • анелия златкова-
  • нефтохимик-
  • футбол

Общинските съветници гласуваха да прехвърлят притежаваните от Община Бургас 82% от акциите на Нефтохимик на Анелия Златкова

Жена ще спасява роден клуб, стана собственик за 1 лев! - 1

Нефтохимик ще бъде собственост на дама! Това стана ясно след днешното заседание Общинския съвет в Бургас, съобщава KotaSport.com.

Общинските съветници гласуваха да прехвърлят притежаваните от Община Бургас 82% от акциите на Нефтохимик на Анелия Златкова. 26 от местните парламентьори гласуваха „за“, 9 – „против“, а 7 – „въздържал се“. Така тя ще закупи мажоритарния пакет акции на „шейховете“ за 1 лв.

Анелия Златкова е заявила, че може да осигури нови спонсори на клуба, които да налеят свеж ресурс. За целта обаче бе поискала минимум 25% от акциите за нея или за новите партньори. В хода на разговора обаче се е стигнало до предложение тя да получи целия общински пакет срещу 1 лев, като поеме ангажимент да издържа дружеството и поетапно да започнат да се чистят и задълженията.

Сега сделката трябва да бъде оформена юридически и да е готова до предстоящото Общо събрание на клуба на 20 октомври. Досега Анелия Златкова бе член на Съвета на директорите на ПФК Нефтохимик.

Както вече съобщихме, фенската групировка на „шейховете“ с името „Ултра Нафта“ обаче използва профила си във „Фейсбук“, за да изрази недоволството си от избора на Анелия Златкова. Те публикуват редица документи, от които става ясно, че фирми на бизнесдамата имат запори за стотици хиляди левове.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бат Бойко нощния бандит

    23 3 Отговор
    А кой ще спаси моите Бистрришки тигри?
  • 2 Намирисва

    28 1 Отговор
    на "пране на пари".

    Коментиран от #4

  • 3 Анонимен

    20 3 Отговор
    Пълен абсурд. За Левски не се намери нито един спонсор, а тази за клуб с няколко фена ще намери.

    Коментиран от #5, #9

  • 4 Сценарият е

    15 0 Отговор

    До коментар #2 от "Намирисва":

    като по учебник.

    Коментиран от #7

  • 5 ХХХХ

    17 0 Отговор

    До коментар #3 от "Анонимен":

    Точно заради феновете на Левски е трудно да се намери спонсор.
    Виж, какво чудо е. Всеки фен иска да казва кой да кара влака и като им кефне да ги сменят. Е ми не става така.
    Погледни Лудогорец няма няма много фенове, и става това което казва човека с парите. И най-важното върви напред, а Левски с тия хиляди командири затъва ли затъва.
  • 6 Чичо

    14 0 Отговор
    Тази дама до сега е била член на съвета на директорите на клуба и нищо не е направила за осигуряване на спонсори. И сега като потекат едни пари... Нещо много намирисва тая сделка. На "нафта" може би.
  • 7 Тук

    10 1 Отговор

    До коментар #4 от "Сценарият е":

    Гласуване като при гласуването за пътя към Сарая! Не само че мирише, направо смърди...
  • 8 за смяна

    8 1 Отговор
    е името ``Нефтохимик``!Не е актуална !Минало и заминало!Другото е само далавери и измами...
  • 9 Защото

    11 1 Отговор

    До коментар #3 от "Анонимен":

    Първо си сменете името! Второ - там в Подуене имате баш експерти, разбиращи най-вече от далавери със самочувствие за величие. Там имат и двама великани - Раев и ревльото. А за да си шеф се изисква преди всичко да има нещо в главата, а не вакум или гумена топка. Най-напред си изхвърлете на боклука егото. Помислихте ли защо Домус ага направи проекта си извън София?