Last news in Fakti

2 Октомври, 2020 13:23 2 645 2

Левски получи супер оферта за Робърта в евро!

  • найджъл робърта-
  • левски-
  • оферта-
  • оае-
  • футбол

Има и още по-добра новина за „сините“, които са в тежка финансова криза

Нападателят на Левски Найджъл Робърта е много близо до трансфер в клуб от ОАЕ, съобщава Мач телеграф. На „Георги Аспарухов“ е пристигнала реална оферта за нидерландеца, която изцяло задоволява клуба. Клуб от Обединените арабски емирства, чието име не се назовава, е предложил 900 000 евро (1 800 000 лева) за Робърта.

Има и още по-добра новина за „сините“, които са в тежка финансова криза. Арабите са готови да платят сумата на момента и накуп. Твърди се, че ръководството на столичани е приело офертата. Самият Найджъл също е одобрил личните си условия, които са били много по-добри от тези на „Герена“.

На този етап трансферът не е факт само по една причина – Робърта все още се чуди дали да избере парите пред футбола. Той обяснил, че се притеснява, че ако отиде в ОАЕ, кариерата му може да тръгне надолу. Найджъл смятал, че е прекалено млад, за да играе в Персийския залив. Стрелецът обаче може и да промени мнението си и трансферът да стане факт в близките дни.

Изходящ трансфер по посока на Близкия изток няма да е прецедент, тъй като преди около година Левски продаде тогавашната си звезда Давиде Мариани именно в клуб от ОАЕ – Шабаб Ал Ахли.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Merindjei

    1 0 Отговор
    Очко Бибочко го е уредил с помощ от Иво Тонев и гърнетата.
  • 2 идиот

    2 0 Отговор
    Ще го вземат в Селско Царство срещу 1 заплата