Last news in Fakti

3 Октомври, 2020 18:14 2 502 5

Григор Димитров е осминафиналист на ''Ролан Гарос''!

  • григор димитров-
  • ролан гарос-
  • осминафиналист

Съперникът на нашето момче се отказа в третия сет заради физически проблем

Григор Димитров е осминафиналист на ''Ролан Гарос''! - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Първата ракета на България в мъжкия тенис - Григор Димитров, продължава уверено в турнира от Големия шлем – ''Ролан Гарос”. Българинът завоюва успех над Роберто Карбалес Баена, след като го водеше с два сета 6:1, 6:, 3а испанецът се отказа в третия заради физически проблем.

Гришо престоя на корта едва 64 минути, след което дойде отказът на Баена от продължаването на мача. В осминафиналите българинът ще мери сили с гръка Стефанос Циципас.

Григор Димитров стартира много силно мача. В първия сет българинът даде само един гейм на своя опонент, след като го проби на три пъти и с безапелационен тенис неутрализира каквито и да било опити на Баена да постигне повече от гейм в първия сет.

Във втория сет испанецът стоя малко по-равностойно мача, но Димитров отново бе безкомпромисен.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да вземе да си изглади българския език

    0 14 Отговор
    чи явно рядко са е вяскал в даскалото ама иначе за английския си плати уроците...
  • 2 Дълбоко Виждащ

    6 1 Отговор
    Ще бъде интересен мач с Цици пас...И двамата трудно се справят със силното нервно напрежение и ще ми е интересно да видя накъде ще се наклони...везната!уж фаворит е цици..но,дали е така...
  • 3 Дълбоко Виждащ

    4 0 Отговор
    Сега Гледайте Джока!!!Той ще помогне на всеки да повиши Нивото си!Дори на щабът во главе с генералът плъх ще помогне в по качествен....г...брък!Един мач изгледан с Джокович означава 50 ело точки Плюс за млади и за стари шахматисти!
  • 4 Дълбоко Виждащ

    0 0 Отговор
    Покрива на корта Филип шатрие ,като да се разболя от ковид 19....Аха,аха да не се затвори и се излекюва и бавно и важно се доразпъна...Галан е много добър тенисист ,но не може да прояви силата си защото усеща с Какво чудовище си има работа!
  • 5 цербер

    1 0 Отговор
    Може ли да знаеш,че ще вали дъжд и да не включиш двигателите на покривната машина на покрива? Джока и Галан играят чисто мокри на корта,а колумбийския квалификант се подхлъзна и щеше да се контузи заради някой тъпандурник от организаторите,който не си върши работата. Пълна идиотия!