Last news in Fakti

4 Октомври, 2020 11:13 5 131 4

Първо във ФАКТИ: Това е един от вариантите за ново попълнение на ЦСКА

  • цска-
  • ново попълнение-
  • вамара саного

Изненадващо или не, той е нападател

Първо във ФАКТИ: Това е един от вариантите за ново попълнение на ЦСКА - 1
Кадър: Youtube

ФАКТИ научи името на едно от потенциалните нови попълнения на ЦСКА! Изненадващо или пък не, това е 25-годишният френски нападател Вамара Саного, който е собственост на полския гранд - Легия Варшава.

Притеснителното във визитката на Саного е, че според авторитетния сайт Transfermarkt той не е играл организиран футбол от 2019 г.

При положение, че се стигне до трансфер на френския нападател в ЦСКА, то по всяка вероятност това ще означава, че ''армейците'' възнамеряват да продадат гамбийския си голаджия - Али Соу.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този французин

    13 1 Отговор
    от 2019 не е играл организиран футбол! Да ама си е бил на село и е тренирал с лъвовете и хиените! Така че физически няма да има проблеми!
  • 3 55555555555555

    9 2 Отговор
    Много яко Ви врътнаха в форума на ЦСКА за тоя и лапнахте куката хахахахахах
  • 4 Рип

    1 1 Отговор
    Прооос павка проооос