Last news in Fakti

4 Октомври, 2020 21:33 2 791 0

Шоу в Италия! Ювентус обяви титулярен състав, който ще играе срещу призраци

  • италия-
  • ювентус-
  • наполи-
  • титулярен състав-
  • кристиано роналдо-
  • коронавирус-
  • торино

Ювентус обяви състава срещу съперник, който не е на стадиона

Шоу в Италия! Ювентус обяви титулярен състав, който ще играе срещу призраци - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

В италианското футболно първенство се разигра комична ситуация. Шампионите от Ювентус обявиха официално своя титулярен състав за мача от 21:45 часа срещу Наполи. Наполи обаче не са в Торино, а в другия край на Италия – в Неапол.

Южняците отказаха да пътуват за Северна Италия за дербито срещу Юве, защото имат заразени футболисти с коронавирус, както и опасения, че ще има повече потвърдени положителни резултати. Ювентус обаче отказа да отложи мача, защото според протокола има достатъчно „здрави” футболисти, за да се проведе мач.

От Наполи твърдят, че местните здравни власти са ги посъветвали да не пътуват за Торино. Това ще им даде основание да оспорват служебната загуба, която ще им бъде присъдена. Медиите в Италия съобщиха, че автобусът на Юве със звездите и щаба е пристигнал на стадиона около 19:45 ч. местно време. Кристиано Роналдо и компания загряха за мача и са готови да играят. За съжаление, нямат противник.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА