Last news in Fakti

4 Октомври, 2020 23:17 2 000 4

Треньорът на Етър: Заслужавахме да победим ЦСКА

  • етър-
  • цска-
  • 2:2-
  • петко петков

"Наблюдавали сме доста мачове на ЦСКА, знаем как играят, по какъв начин. Опитахме се да противодействаме максимално добре и се получи'', Петко Петков

Треньорът на Етър: Заслужавахме да победим ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Етър - Петко Петков, поздрави тима си след спечелената точка срещу ЦСКА у дома на стадион "Ивайло". "Болярите" спечелиха първа точка през новия сезон срещу "червените".

"Искам да поздравя отбора за играта. Последните седмици доста неща се стовариха върху отбора. Важното е, че момчетата дадоха всичко от себе си. Имаше момчета на една тренировка, влязоха да играят. Мисля, че заслужавахме победата. Аз няма да се оплаквам, трудно е. След мача на "Герена" изпитахме доста трудности. Явно трябваше да го преживеем това", започна Петков.

"Ние не сме се отказали да се борим във всеки един мач. Видяхте колко публика дойде днес да ни подкрепи, видяхте страхотната атмосфера, която създадоха феновете заедно с тези на ЦСКА. Търново е футболен град, заслужава добър отбор и да вижда по-добра игра'', заяви още Петко Петков.

''Нашата философия е, че от всеки мач можем да спечели нещо. Респект към всеки един отбор. Поздравявам ЦСКА за класирането в групите на Лига Европа", добави специалистът.

"Наблюдавали сме доста мачове на ЦСКА, знаем как играят, по какъв начин. Опитахме се да противодействаме максимално добре и се получи'', разкри той.

''Искам да кажа, че периодът за адаптация не е минал. Тези момчета трябва да влязат в колектива. Идват от различни култури, различни страни. Алдеир тренира от най-много време с тима. Не мислих да пускам днес чужденците, но се наложи. Има много мачове. Моята първа задача е да подобрим играта на отбора и да адаптираме новите. Когато подобрим играта ще дойдат и повече точки", сподели треньорът на Етър.

"Решението за Огнянов и Скерлев да не са в групата е мое. Не съм доволен спортно-технически от тях. Анатоли Господинов получаваше по-малко шансове миналия сезон, доволен съм и от Христо Иванов, който е капитан на отбора, много помага. Ще има мачове, в които и той ще пази. Много съм доволен, че той приема добре ситуацията. Неговата роля е голяма не само на терена, а и извън него", посочи още Петков.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Етър

    1 3 Отговор
    Браво Петко. Заслужено равенство. И аз на стадиона смятах че изравнителния гол на чорбата е от засада. Но на повторенията се вижда, че Дани играе с топката след удара на Тиаго Родригес и това обърка вратаря ни. Затова и само Дани Пехливанов не претендираше за засада. Има го и на репортажа. Дани е със 71 номер. Заслужавахме да вземем три точки, но и една е добре. С тази игра няма да изпаднем. Айде Боляри!

    Коментиран от #4

  • 2 Хахахаха

    4 1 Отговор
    Селяни, радвайте на 1 точка и че не паднахте.
  • 3 Кarosel

    4 0 Отговор
    Красимир Балъков направи отбор и мотивация в него. Помним!
    Като знам обаче манталитета на провинцианите отбори, Етър си заслужава последното място.
  • 4 Браво, браво ама

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Етър":

    твоето отборче, нищо лично, но завинаги ми падна в очите. Не ме интересуват дузпите и картоните, но такова бавене няма да ви дадат в Европа, ако не дай си боже някак спечелите втората осмица. Ще идете в Базел и ще ви напълнят вратата с поне десет топки и всички ще срамуваме от това недоразумение. Крайно обидно за футболът изобщо и доста грозно за гледане от дори неутралния зрител е това бавене на подновяване на играта от вратарят ви. А нашите рефери е крайно време да се научат, че когато футболист падне да спи без съприкосновение, игра не се прекъсва. Или ако се прекъсне, това е по еднолично решение на владеещия топката футболист. Така се прави в Европа и там с такъв антифутбол само можете да улесните съперникът да ви вкара по-бързо.