Last news in Fakti

28 Октомври, 2012 21:14 748 0

Леверкузен поряза крилата на Байерн (М)

  • байерн-
  • леверкузен-
  • рибери
Леверкузен поряза крилата на Байерн (М) - 1
Снимка: Рибери, ЕПА/БГНЕС

Отборът на Байер (Леверкузен) нанесе първа загуба на Байерн (Мюнхен) в Бундеслигата. Тимът на Юп Хайнкес отстъпи с 1:2 на собствения си стадион в мач от деветия кръг на шампионата.

"Аспирините" изненадващо поведоха в заключителните минути на първата част. Щефан Кислинг се разписа след асистенция на Шулре. Баварците успяха да изравнят в 77-ата минута черз хърватина Марио Манджукич. Малко по-късно той удари греда, за да се стигне до 87-ата минута, когато Сидни Сам донесе трите точки на Леверкузен.

Доамакините имаха още една възможност да възстановят равенството, но резервата Клаудио Писаро стреля в гредата.

Байерн (Мюнхен) е лидер в класирането с 24 точки, а "аспирините" са пети с 15. Втори е Шалке с 20, следван от Айнтрахт с 19 точки.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА