Last news in Fakti

8 Октомври, 2020 12:45 1 998 0

Милан не може да се разбере с една от звездите си за нов договор

  • донарума-
  • чалханоглу-
  • милан-
  • заплата-
  • разминаване-
  • договор-
  • преговори

Хакан Чалханоглу иска по-висока заплата, която "росонерите" не са склонни да плащат

Милан не може да се разбере с една от звездите си за нов договор - 1
Снимка: БГНЕС

Трансферният прозорец затвори и сега ръководството на Милан ще насочи вниманието си към договорите на двама основни футболисти на тима - Джанлуиджи Донарума и Хакан Чалханоглу, които изтичат през следващото лято. Затова от “Скай Спорт Италия” информират каква е ситуацията с преговорите за нови контракти с двамата играчи.

Донарума вече е насрочил среща със своя агент Мино Райола за следващата седмица. Смята се, че преговорите между него и клуба ще започнат от годишна заплата в размер на поне 6 млн. евро, като на “Джузепе Меаца” се надяват исканията на вратаря да не са прекалено големи. Въпреки това, тяхното категорично желание е да задържат своя титулярен страж. Имайки предвид, че той е силно свързан с отбора и града, клубните директори са убедени, че преподписването с него ще е трудно, но не и невъзможно.

С Чалханоглу обаче положението е различно заради неговите футболна зрялост и кариерни амбиции в близкото бъдеще. В срещите си с ръководството неговият агент Гордън Стипич е поискал много по-високо възнаграждение от настоящото на турчина. Така двете страни са много отдалечени в позициите си.

Междувременно, Ювентус и Атлетико Мадрид внимателно следят ситуацията. Ако разликата между исканото и предлаганото не намалее в следващите месеци, има голяма вероятност халфът да си тръгне като свободен агент след края на сезона. Затова в Милан биха разгледали потенциална оферта за него през януари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА