Last news in Fakti

9 Октомври, 2020 18:43 1 801 2

Милан с рекордни загуби!

  • милан-
  • серия а-
  • футбол-
  • коронавирус

Основната причина за лошия финансов резултат е свързан със сериозно намалените приходи във връзка със спирането на сезона в Калчото през март заради пандемията от коронавирус и доиграването на мачовете на Апенините пред празни трибуни

Милан с рекордни загуби! - 1
Снимка: БГНЕС

Италианският футболен гранд Милан обяви рекордна загуба от около 195 милиона евро за финансовата година до 30 юни 2020.

Основната причина за лошия финансов резултат е свързан със сериозно намалените приходи във връзка със спирането на сезона в Калчото през март заради пандемията от коронавирус и доиграването на мачовете на Апенините пред празни трибуни.

Милан завърши сезон 2018/2019 със задължения от почти 156 милиона евро, а през последната кампания загубата се е увеличила с почти 40 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 d-r alex musician player and more

    1 0 Отговор
    Независимо от всички негативи, Милан последните 4 месеца показа, че вече е един по - силен отбор от изминалите 6 години. От края на месец юни Милан Няма загуба и се класира заслужено на 6 место в началото на август, когато шампионата на Серия А в Италия завърши. Отборът вече играе по - уверено, бандата на Стефано Пиоли е по - компактна и по - организирана, с повече качество в центъра на терена и в атака, трябва още да се укрепва защитата, защото Калабрия по някога не е съвсем в нужната форма. Надявам се че срещу Интер, Милан може да победи. Тази среща между двата "Менегински" отбора, се нарича "Дербито на Италия" - която е най интересната в Италия и една от най - интересните в Европа, нещо подобно е "Il Classico" между мадритския "Реал" и барселонската "Блаугана"
    Букмейкърите дават следната прогноза:
    1 - Победа на Интер ÷ 2.20
    Х - Равен. ÷ 3.50
    2 - Победа на Милан ÷ 3.10

    Моята прогноза е 2Х

    1÷2,20;
    x÷3,50,
    2÷3,10

    Коментиран от #2

  • 2 d-r alex musician player and more

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "d-r alex musician player and more":

    Извинявам се за техническата грешка:
    Правилно да се чете: Барселонската "Блауграна"
    Неволно пропуснах във думата "Блауграна" буквата "Р".
    извинявам се на всички читатели.