Last news in Fakti

31 Октомври, 2012 12:32 970 0

Кобрата бе избран за най-перспективен боксьор

  • кобрата-
  • кубрат пулев-
  • най-перспективен боксьор
Кобрата бе избран за най-перспективен боксьор - 1
Снимка: БГНЕС

Кубрат Пулев - Кобрата получи поредно признание от чужбина. Българинът бе определен за "Най-перспективен боксьор в тежка категория".

В класацията европейският и интерконтинентален шампион по бокс за професионалисти остави зад гърба си британеца Тайсън Фюри и и бившия европейски шампион Роберт Хелениус от Финландия, наричан "Северния кошмар".

Самият Кубрат призна, че рекламодателите в България започват да проявяват все по-голям интерес към него.

"Имам няколко предложения за спонсорство от родни фирми. Едно от тях е на известните в България бизнесмени братя Диневи, които са коректни хора и са постигнали много. Има и такива, които предлагат нещо и твърдят, че това е реклама и за мен, и за тях. Но аз не мисля, че имам нужда от реклама, защото моите успехи на ринга са моята реклама", коментира шампионът.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА