Last news in Fakti

15 Октомври, 2020 12:31 1 990 0

Челси няма спирка - иска Ерлинг Холанд

  • холанд-
  • борусия дортмунд-
  • челси-
  • трансфер-
  • селекция

"Сините" от Лондон продължават със силната селекция

Челси няма спирка - иска Ерлинг Холанд - 1
Снимка: БГНЕС

Въпреки че през изминалото лято Челси бе най-активният клуб на трансферния пазар в цяла Европа, лондончани вече мислят за следващите си големи цели. Според Фабрицио Романо клубът от "Стамфорд Бридж" ще се включи в битката за головата машина на Борусия (Дортмунд) Ерлинг Холанд. 20-годишният норвежец е желан от почти всички водещи клубове на континента, като се говори, че той е един от големите приоритети на Реал Мадрид, където искат да оформят атомно нападение, изградено от него и Килиан Мбапе.

Освобождаващата клауза в договора на Холанд с Борусия е 75 милиона евро, така че няма да бъде особен проблем за нито един от кандидатите за талантливия нападател. Тук вече самите клубове, които го искат, трябва да убедят Холанд къде ще е най-добре да продължи кариерата му. За всички обаче е ясно, че норвежецът няма да остане на "Сигнал Идуна Парк" след края на настоящия сезон.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА