Last news in Fakti

15 Октомври, 2020 21:50 7 715 9

Майк Тайсън пусна емоционален клип (ВИДЕО)

  • майк тайсън

Вече няколко пъти Майк сподели, че може да се бие по един начин и ще търси нокаута

Майк Тайсън пусна емоционален клип (ВИДЕО) - 1
Кадър: Youtube

Легендарният Майк Тайсън се намира във феноменална форма преди своето завръщане. 54-годишният боксьор се качва на ринга за първи път от 15 години, пише mma.bg. Той ще мери сили с друг ветеран в лицето на Рой Джоунс. Срещата им е насрочена за края на ноември в САЩ. Тайсън и Джоунс ще направят показно, което ще бъде 8 рунда и няма да има съдии. Това означава, че победата ще може да бъде постигната само чрез нокаут.

Вече няколко пъти Майк сподели, че може да се бие по един начин и ще търси нокаута. Железния Майк няма да вземе нито 1 стотинка от битката за себе си и ще раздаде всичко за благотворителни цели. Той е с рекорд 50–6 (2) на ринга и в серия от 2 поредни загуби. Тайсън нокаутира 44 от съперниците си и в последното видео, което пусна в социалните мрежи реши да поговори за смелостта и страха:

''Какво ти е нужно, за да си смел? Трябва да се страхуваш. Точно заради това хората казват, че си смел, защото знаят, че те е страх. Изправяш се срещу нещо, срещу което не би трябвало, но контролираш своя страх и се изправяш срещу това'', казва Майк Тайсън.

ВИДЕО:


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 101

    11 9 Отговор
    Цял живот да те бъхтят ..това не е спорт
  • 2 1111

    20 3 Отговор
    Да го пускат срещу Джошуа и да го дрънчи.
  • 3 DIESEL SMOKE 🚬

    28 1 Отговор
    Браво, Майк Тайсън е велик човек и боксьор! Един единствен и неповторим! През толкова мн. неща и проблеми е минал през живота си и пак е в топ форма! Истински Боец! Да жив и здрав поне още 54 г.!
  • 4 пожарникар съм

    12 1 Отговор
    мога да кажа, че това е най точното определение което съм чувал.
    Философите са аматьори пред този исполин, който освен с успехите си на ринга и въпреки ударите в главата, с ограниченият си речник, казва много повече и по-смислени неща от тях, а пред изказванията на нашите политици е като словото ГОСПОДНЕ.
    Без да искам да богохулствам разбира се
  • 5 vasik atanasova

    1 18 Отговор
    пълен смешник
    рой джонс ще го бие
    майк тайсън е на стероиди
    ясна картинка
    само човек който не разбира от бокс може да му се възхищава

    Коментиран от #7, #8, #9

  • 6 Боксьора

    3 2 Отговор
    Рой и Майк са живи богове,признавам ,че тея не мога да ги бия ,даже и поотделно..
  • 7 Иванчо l-ви

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "vasik atanasova":

    Ей, добре че си ти, та да ни отвориш очите. Аз пък бях се заблудил, че Майк е най-атрактивният и в същото време ефективен боксьор в тежка.
  • 8 Цаца (ама от едрата)

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "vasik atanasova":

    Че кой не блъска химия в този спорт ?
  • 9 Хахахаха

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "vasik atanasova":

    От бокс разбираш, точно колкото и от Български език.