Last news in Fakti

16 Октомври, 2020 10:19 1 819 0

Легенда на моторните спортове е с коронавирус

  • роси-
  • motogp-
  • легенда-
  • коронавирус-
  • състояние

Валентино Роси е дал положителна проба и ще пропусне следващите няколко старта в MotoGP

Легенда на моторните спортове е с коронавирус - 1
Снимка: БГНЕС

Върлуващият в цял свят коронавирус нанесе пореден удар по спорта и удари поредна звезда. Това е живата легенда на моторните спортове Валентино Роси, който даде положителна проба и ще пропусне следващите няколко старта.

41-годишният пилот, известен сред феновете като Доктора, вече е в изолация и ще бъде тестван отново следващата седмица. Самият Роси потвърди новината с пост в социалните мрежи, в който отбелязва, че не се е чувствал добре, преди да направи теста.

"Отидох при лекаря и направих два теста. На първия (бърз тест) резултатът ми е отрицателен, но вторият показа, че съм заразен", обясни Роси.

Припомняме, че последната голяма звезда в спорта със заразата е футболистът Кристиано Роналдо.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА