Last news in Fakti

24 Октомври, 2020 14:29 4 459 4

Кошмар! Разкъсаха ухото на боец по време на ММА битка в Бразилия (ВИДЕО +18)

  • мма-
  • бразилия-
  • джони кембъл-
  • откъснато ухо

Реферът на срещата се намеси бързо

Кошмар! Разкъсаха ухото на боец по време на ММА битка в Бразилия (ВИДЕО +18) - 1

Двубоят между Ари Фарис и Джони Кембъл от бразилската ММА верига Taura приключи като сцена от култовия филм на Куентин Тарантино “Глутница кучета”, предаде boec.bg.

За разлика от героя на Майкъл Медсън, който използва бръснач, за да отреже ухото на полицай, в клетката в Рио де Жанейро двамата бойци достигнаха по-скоро неволно до същата ситуация. Фариас (10-2) спечели с технически нокаут срещу Кембъл (20-13), след като успя почти изцяло да откъсне ухото му още в първата минута на началния рунд.

Докато двамата се боричкаха на земята и Фарис налагаше опонента си, изведнъж подът на клетката се изпръска с кръв. Реферът се намеси и провери какво се е случило. Оказа се, че Кембъл е пострадал сериозно. Той прекрати двубоя и повика лекар, който да окаже първа помощ на Кембъл.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 2 Отговор
    Ужас дано се оправи
  • 2 Прост спорт

    16 7 Отговор
    За прости хора!
  • 3 м32мн3

    7 5 Отговор
    Ми да е станал "магистрална жрица" бе! Нямаше да му разпарят ухото, ами задника. И щеше да е дволен даже.
    И ММА бойците вече са джендъри, щом пискат, че ги бият на ринга. Мислят си, че ринга е танцувална зала и около нея се веят знамена с цветовете на дъгата, докато един мармот-джендър къпе с дамски парфюм "бойците" и им раздава лубриканти и анални разширители.
  • 4 Иван

    7 6 Отговор
    За парите които вземат ще си сложи две уши незнам той какво очаква цветя ли