Last news in Fakti

29 Октомври, 2020 10:08 12 901 5

Хабиб Нурмагомедов показа снимка на счупения крак преди триумфа срещу Джъстин Гейджи

  • хабиб нурмагомедов-
  • мма-
  • джъстин гейджи

Руснакът записа една от най-убедитлените победи в кариерата си, доминирайки над американския си съперник в главното събитие на UFC 254

Хабиб Нурмагомедов показа снимка на счупения крак преди триумфа срещу Джъстин Гейджи - 1


Доскоршният шампион на UFC в лека категория – Хабиб Нурмагомедов, разкри сериозността на травмата, която е получил седмици преди защитата на титлата си срещу Джъстин Гейджи, пише boec.bg.

Руснакът записа една от най-убедитлените победи в кариерата си, доминирайки над американския си съперник в главното събитие на UFC 254.

Веднага след мача президентът на UFC Дейна Уайт заяви, че Хабиб се е бил със строшена кост на лявото стъпало, но „Орелът“ не е направил травмата обществено достояние.

Хабиб Нурмагомедов показа снимка на счупения крак преди триумфа срещу Джъстин Гейджи

32-годишният боец реши все пак да покаже снимки от контузията на своя Instragram, публикуайки снимка на крака си от 8-ми октомври и рентген на стъпалото си от предния ден.

Лявото стъпало на Нурмагомедов не бе подуто до такава степен по време на мача, като единствено можеше да се види, че счупеният пръст е превързан заедно със срдния, за да се ограничи шанса за още по-сериозно нараняване.

Хабиб Нурмагомедов показа снимка на счупения крак преди триумфа срещу Джъстин Гейджи


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 The az

    54 6 Отговор
    Този човек е роден да се бие Жалко че се случиха събитията които го отказаха от спорта щеше да го гледаме като шампион още много години Както винаги съм казвал Единствения начин да предаде титлата е ако сам се оттегли което и стана

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Бай ганю

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "The az":

    Право думаш,най вече човек
  • 3 Адриан

    2 4 Отговор
    Богатир
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.