Last news in Fakti

29 Октомври, 2020 11:16 2 463 3

Лудогорец без нападатели тази вечер в Лига Европа

  • лудогорец-
  • лига европа-
  • футбол

Проблем е, и че от лист "Б" са картотекирани трима - вратарят Дамян Дамянов, както и халфовете Иван Йорданов и Доминик Янков

В мач, който е задължителен за спечелване, Лудогорец няма да може да разчита на трима от основните си нападатели - Ихинио Марин, Клаудиу Кешеру, както и Кирил Десподов, който макар и крило, е бил използван и на върха на атаката.

"Имаме сериозни кадрови проблеми. Марин претърпя операция, Кешеру е контузен, Десподов също", призна временният наставник Станислав Генчев преди двубоя с ЛАСК.

Почти сигурно при толкова много отсъстващи в нападение, на върха на атаката ще започне Елвис Ману, а зад него ще са Бърнард Текпетей, Каули Оливейра и Доминик Янков. Преборилият коронавируса Мавис Чибота ще помага от пейката, докато друго крило - Жоржиньо, не е картотекиран.

Проблем е, и че от лист "Б" са картотекирани трима - вратарят Дамян Дамянов, както и халфовете Иван Йорданов и Доминик Янков. Вместо някой от първите двама, е било възможно да бъде уреден голмайсторът на Втора лига Димитър Митков.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойко

    5 5 Отговор
    Цигански отбор

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Цесекар

    0 3 Отговор
    Пак ще падне Лудогорец