Last news in Fakti

29 Октомври, 2020 14:58 1 434 1

Лампард: Мисля, че Абрамович е доволен от победата в родината му

  • франк лампард-
  • челси-
  • роман абрамович-
  • футбол-
  • шампионска лига-
  • краснодар

Избрахме възможно най-добрия състав за този мач

Лампард: Мисля, че Абрамович е доволен от победата в родината му - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Челси Франк Лампард бе доволен от своите футболисти при победата с 4:0 над Краснодар като гост в Шампионската лига.

"Краснодар е силен отбор и заслужава уважение. Затрудниха ни с пресата си. Знаех, че Абрамович ще присъства на мача. Не се видяхме преди двубоя, но помощниците ми са говорили с него. Мисля, че е останал доволен от победата в родината му", заяви Лампард.

"Избрахме възможно най-добрия състав за този мач. Зиеш беше напълно готов, Хъдсън-Одой дочака шанса си, а и Пулишич се представи на високо ниво. Дузпата на Жоржиньо? Статистиката показва, че той се справя добре с дузпите. Един или два пропуска не означават нищо", каза Лампард.

"Много съм доволен от играта ни в защита. Не допуснахме гол, което беше важно. Никога не съм се съмнявал в качествата на Антонио Рюдигер. Разполагаме с достатъчно футболисти в тази зона и няма как всички да са на терена едновременно. Зиеш започна в стартовия състав за първи път от март насам и игра отлично. Всичко, което виждам от него на тренировките, ме убеждава, че сме се сдобили с изключително силно попълнение", добави бившият английски национал.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандо

    0 1 Отговор
    Под Родина в случая да се разбира кравата,която той усърдно дои от десетилетия, и която кой знае защо още му пуска.