Last news in Fakti

3 Ноември, 2020 11:09 2 342 0

Гранд в Португалия допусна най-голямото си поражение от 10 години насам

  • бенфика-
  • футбол-
  • боависта-
  • португалия

За последно отборът от Лисабон беше победен на 7 ноември 2010 година с 5:0 от Порто

Гранд в Португалия допусна най-голямото си поражение от 10 години насам - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Бенфика загуби с 0:3 като гост от Боависта в мач от шестия кръг на португалското първенство и допусна най-голямото си поражение в шампионата за последните десет години.

За домакините попаденията отбелязаха Анхел Гомес в 18-ата минута, Алберт Алис в 38-ата и Янис Хамаш в 76-ата. Попадение на Бенфика беше отменено заради засада в 11-ата минута.

Бенфика губи мач от националния шампионат с три или повече голове за първи път от 10 години насам. За последно отборът от Лисабон беше победен на 7 ноември 2010 година с 5:0 от Порто.

Бенфика прекъсна и серията си от седем поредни победи във всички турнири.

В класирането Бенфика е на второ място с 15 точки след шест мача, а Боависта се изкачи на 13-а позиция с 6 точки.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА