Last news in Fakti

3 Ноември, 2020 14:59 11 438 10

Опитаха да откраднат колата на ММА звезда, той подгони престъпника с пушка (ВИДЕО)

  • джон джоунс-
  • мма-
  • крадец-
  • боец

На кадрите се вижда как мъж се промъква в двора на Джоунс

Опитаха да откраднат колата на ММА звезда, той подгони престъпника с пушка (ВИДЕО) - 1
Снимка: Instagram

ММА звездата Джон Джоунс пусна интересно видео в социалните мрежи, с което предупреди всички мераклии да му откраднат колата, да се замислят преди да рискуват.

На кадрите се вижда как мъж се промъква в двора на Джоунс, но е надушен от кучето на боеца, който бързо подгонва натрапника с пушка в ръка.

"Този имаше късмет и тръгна да бяха, а аз съм достатъчно умен, за да не го гръмна в гръб. Знам, че времената са трудни, но не си струва да правите глупости заради материални неща", написа Джоунс към клипа.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Луд

    12 3 Отговор
    Със сигурност ония е въоръжен.По-добре ,че е отишъл с пушката ,а не да де прави на звезда.
  • 2 Алфа Чакал

    26 4 Отговор
    Аз ,пък като гледах вчера видеото с римляните който бяха в критично състояние и се лекуват от Корона(Нали министъра каза ,че в болници са най-тежкия случей),видях ,че лекарския персонал беше прибягнал до нетрадиционен метод.Бяха им пуснали кючеци и милите римляни се бяха съблекли голи до кръста и ООО,ЧУДО.Състоянието им рязко се подобри и почнаха да танцуват сякаш са здрави.Дори един донесе Червено Джони.Как е излязъл да го купи не знам,нали спазва мерки,може да е дарение от БЧК.Според мен Министерството на здравеопазването трябва веднага да разпространи видеото в световен мащаб и да оповести СЗО за ефекта.А вие да спрете да си мислите ,че на римляните им дават пари да се правят на болни от Корона, за да можем после пред ЕС да представим повече болни и да преведат помощи който да си останат във властта и да не се разпределят между населението.СПРЕТЕ ДА СИ ГО МИСЛИТЕ!!!

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Боко кючека

    8 1 Отговор

    До коментар #2 от "Алфа Чакал":

    И си се лекувах с "Корона чао", ама повтаря ! Редовна консумация на чалгарин е нужна!
  • 4 Еее Браво

    9 2 Отговор

    До коментар #2 от "Алфа Чакал":

    Изкефи ме максимално. Доста се смяхме с жена ми. Умно и забавно написано. Жив и здрав да си. Сега ще вечеряме и ще ударя една ирикия за твое здраве!

    Коментиран от #6

  • 5 не.

    0 0 Отговор
    Ти си олигофрен,човече.
  • 6 Алфа Чакал

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Еее Браво":

    Живи и здрави да сте и вие.Наздраве.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Патриот

    0 0 Отговор
    Той ги подгонил с пушка.
    Аз не съм ММА- боец и невъоръжени мога да ги подгоня и с пистолет.
  • 9 Петров

    0 0 Отговор
    Не ми се пише за глупости!
    Темата на настоящето е Северна Македония.
    Току що нарекоха нашия договор със скопяните по "роднински"- мек, за разлика от Гръцкия, който бил "категоричен"- твърд, безкомпромисен!
    Ако на нашите дипломати тогава не е било известно, че понятието " Роднински договор" е нон сенс или въпреки знанието за това е подписан такъв договор.....нЕмам думи!
    Където отношения се уреждат с договор, там за чувства, емоции, жестове място няма! Известно е, че роднини могат да станат и яростни врагове. Известно е също, че с "мек" ....чук работа не се върши. Залогът е твърде висок и засяга милиони за векове напред! Та това е (днес) въпросът!
  • 10 НЕ, НЕ, и НЕ-БГ или ОХИ

    0 0 Отговор
    Скопяни от Република Скопения рано Ви е за съюза на културните народи!