Last news in Fakti

5 Ноември, 2020 15:33 1 751 0

Дибала настоява УЕФА да му припише още един гол

  • пауло дибала-
  • ювентус-
  • футбол-
  • шампионска лига-
  • ференцварош

Аржентинецът влезе като резерва и малко след появяването си на терена се възползва от грешно подаване в защита и отбеляза третия гол за Юве

Дибала настоява УЕФА да му припише още един гол - 1
Снимка: БГНЕС

Пауло Дибала се разписа срещу Ференцварош и стана единственият играч на Ювентус с голове във всеки един от последните шест сезона в Шампионска лига. Аржентинецът влезе като резерва и малко след появяването си на терена се възползва от грешно подаване в защита и отбеляза третия гол за Юве.

Малко по-късно, при идентична ситуация, Дибала насочи топката към мрежата, а защитник на унгарците я довкара във вратата при опита си да я изчисти. Попадението бе записано като автогол на Лаша Двали, но самият Дибала настоява това да бъде записано на неговата сметка.

"Дибала е единственият играч, вкарал гол във всеки един от последните шест сезона в Шампионска лига за Юве", написаха от УЕФА в Туитър. А Дибала сподели публикацията на своя профил и написа шеговит коментар: "И да го отпразнувам, може ли да ми запишете два гола в този мач?"


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА