Last news in Fakti

10 Ноември, 2020 14:10 2 019 3

Бившият агент на Гризман: Меси е тиранин в съблекалнята - или си с него, или си срещу него

  • антоан гризман-
  • лионел меси-
  • футбол-
  • барселона-
  • ерик олац

Винаги чуваме как Антоан казва, че няма проблеми с Меси, но така и не сме чули Меси да казва, че няма проблем с Гризман

Бившият агент на Гризман: Меси е тиранин в съблекалнята - или си с него, или си срещу него - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият агент на Антоан Гризман Ерик Олац засипа с тежки обвинения капитана на Барселона Лионел Меси. „Антоан пристигна в клуб с големи проблеми, в който Меси контролира всичко. Той сякаш е император и монарх и не гледаше с добро око на идването на Антоан. Винаги чуваме как Антоан казва, че няма проблеми с Меси, но така и не сме чули Меси да казва, че няма проблем с Гризман“, заяви импресариото пред France Football.

„Меси е тиранин в съблекалнята. Или си с него, или си срещу него. Гризман се опитва да решава проблемите си единствено на терена. Никога не би влязъл в конфликт с някого. Той не е такъв и това не е заради липса на характер. Той обича футбола, това е. Не иска да се кара с никого“, каза още бившият агент на Гризман.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    6 3 Отговор
    На некадърните все някой друг им е виновен - справка ББ...
  • 2 Герб- гепи

    4 1 Отговор
    Вие СЪСИПАХТЕ ДЪРЖАВАТА, хората имаха мечти и си представяха живота по друг начин. Но, из@ода от БАНКЯ съсипа всички и всичко до което се е докоснал. ВЪЗМЕЗДИЕ ще има за всички ВАС КРАДЛИВО И НЕКАДЪРНО ПРАВИТЕЛСТВО В ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ НАЧЕЛО С ДИКТАТОР бойко методиев борисов и коалиции престъпници симеонов, ШИШИ, марешки и бухалка гешев.
  • 3 йокин

    0 0 Отговор
    Всички,по-известни са високомерни,недостъпни и тъй-нататък.Малко са общителните,с фенове,като аритстите.