Last news in Fakti

11 Ноември, 2020 14:59 1 278 3

БФС мисли за спиране на аматьорския футбол

  • бфс-
  • футбол-
  • коронавирус

Запитване за оценка на настоящата ситуация в съответния регион и изпълнението на стриктните указания

БФС мисли за спиране на аматьорския футбол - 1
Снимка: БГНЕС

Във връзка с усложнената епидемиологична обстановка в страната и с цел превенция на потенциално разпространение на COVID-19 в детско-юношеския футбол, ръководството на Българския футболен съюз изпрати официално запитване до всички председатели на Зоналните и Областните съвети в системата на БФС с искане за информация относно местните заповеди и разпоредби на РЗИ и общинските власти, оценка на настоящата ситуация в съответния регион и изпълнението на стриктните указания, сведени от БФС.

На база на събраните становища в следващата седмица Българският футболен съюз ще вземе решение относно евентуално прекъсване/отлагане на двубои от аматьорския футбол в страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    6 0 Отговор
    Т.е. целия ни футбол
  • 2 2loop

    5 0 Отговор
    Спрете о националния отбор, само пари на вятъра
  • 3 Мимо

    7 0 Отговор
    Аз предлагам БФС просто да се саморазпусне завинаги и да се приключва ОФИЦИАЛНО с тоя спорт в България, защото реално футбола в България е приключен не от вчера.