Last news in Fakti

15 Ноември, 2020 08:10 2 386 5

Нова серия вълнуващи сблъсъци днес в Лигата на нациите

  • лига на нациите-
  • футбол-
  • българия-
  • национален отбор

Безспорно най-голям интерес у българския фен предизвиква двубоят на националите ни срещу Финландия, който е от 19,00 часа на националния стадион

Нова серия вълнуващи сблъсъци днес в Лигата на нациите  - 1
Снимка: БГНЕС


Турнирът на УЕФА Лигата на нациите продължава с нова серия вълнуващи сблъсъци в различните дивизии.

Безспорно най-голям интерес у българския фен предизвиква двубоят на националите ни срещу Финландия, който е от 19,00 часа на националния стадион.

При загуба селекцията на Георги Дерменджиев на практика ще се сбогува с мястото си в Дивизия Б и ще се завърне в по-долното ниво.

Интерес предизвиква и мачът между Белгия и Англия от Дивизия А. При успех белгийците ще си осигурят място на полуфиналите, където вече се класира световния шампион Франция след снощния си успех над еврошампиона Португалия с 1:0.В друг вълнуващ двубой от най-горната дивизия Италия приема Полша.

Под сериозна въпросителна пък е провеждането на мача между северната ни съседка Румъния и Норвегия, след като стана ясно, че властите в скандинавската държава са забранили на отбора да излези поради опасения от разпространение на коронавируса.

От 16,00 часа
Словакия - Шотландия

Северна Македония - Естония

От 19,00 часа
БЪЛГАРИЯ - Финландия

Уелс - Ейре

Турция - Русия

Нидерландия - Босна и Херцеговина

Грузия - Армения

Беларус - Литва

Албания - Казахстан

От 21,45 часа
Италия - Полша

Белгия - Англия

Дания - Исландия

Румъния - Норвегия - под въпрос

Австрия - Северна Ирландия

Чехия - Израел

Унгария - Сърбия

Молдова - Гърция

Словения - Косово


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 панагюреца

    2 0 Отговор
    И аз ще се направя на специалист, макар че малко съм. При нас в последните години в спорта се работи , така да се каже, на парче. Няма структура, няма система. Трябва реформа, цялостна! Да се прави от разбиращи хора, а не от еднодневни герои! В България има специалисти, но не отговарят на мутренско мислене и ги "пенсионират".
  • 2 Илия

    2 0 Отговор
    Във Б дивизия попаднахме защото УЕФА смени правилата и използва коефициента от задна дата, вместо това кой е завършил първи в групата от първото издание на турнира. По-добре е да завършим последни, за да имаме шанс за баражи в следващото издание в Ц дивизията.
  • 3 Наранен фен сър алекс

    4 0 Отговор
    Закривай... без публика ..дано да фалират и лигите и телевизиите за дето си мълчите
  • 4 йокин

    0 0 Отговор
    Стига сте измисляли,г-да журналисти.След САЩ-94,НИКАКЪВ ИНТЕРЕС.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.