Last news in Fakti

15 Ноември, 2020 12:26 1 862 6

Защитник на Сан Марино се разплака след равенството с Гибралтар: Жена ми е щастлива!

  • сан марино-
  • данте роси-
  • футбол-
  • гибралтар

Това беше втори пореден официален мач за Сан Марино, в който тимът не губи, което е историческо постижение

Защитник на Сан Марино се разплака след равенството с Гибралтар: Жена ми е щастлива! - 1
Снимка: Twitter

Защитникът на националния отбор на Сан Марино Данте Роси не можа да сдържи сълзите си по време на интервюто след равенството на тима срещу Гибралтар. Срещата от Лигата на нациите завърши 0:0.

Това беше втори пореден официален мач за Сан Марино, в който тимът не губи, което е историческо постижение. Преди това тимът завърши и 0:0 като гост на Лихтенщайн.

"Това действително е мечта. В момента не мога много да говоря. Семейството ми, жена ми са щастливи. Благодаря на всички съотборници, треньорския щаб. Надяваме се да продължим така, колкото се може по-дълго. Посвещавам това равенство на цялата страна, малка страна, но с голямо сърце. Посвещавам този мач на семейството си, жена си, всички съотборници", каза бранителят през сълзи от радост.

Въпреки това равенство отборът е на последната позиция с актив от 2 точки след 2 равенства и 2 поражения, голова разлика 0:3.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър

    21 0 Отговор
    Съвсем скоро ще сме свидетели на подобни интервюта и след наши мачове (разбира се при положение, че успеем да направим два поредни равни срещу подобни съперници)
  • 2 и аз

    0 9 Отговор
    да го посветя на женка ти

    Коментиран от #3, #4

  • 3 къв простак си

    15 0 Отговор

    До коментар #2 от "и аз":

    абсолютен простак си , Сан Марино е мъничка държавица , но нивото на култура и интелект е по-високо от нашето , че и стандарта на живот.
  • 4 S. S

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "и аз":

    Смени дилъра, братле. Не знам на кво си, ама го смени.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.